• Бъдете по-конкурентни, по-гъвкави и по-сигурни с програмата „Mодерният бизнес“
  Microsoft помага на вашия бизнес да расте
  Microsoft България, в тясно сътрудничество с Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП), стартира програмата „Модерният бизнес“, за да даде възможност на сектора да стане по-конкурентноспособен, по-гъвкав и по-ефективно да управлява бизнеса си. Тази програма предвижда:
  Безплатно внедряване на Office 365
  На управителите на малкия бизнес често се налага да вършат всичко сами. Заедно с нашите партньори ние искаме да ви помогнем да внедрите Office 365 (след закупуването му от вас по програми за обемно лицензиране) бързо и сигурно, както и да помогнем на вас и вашите служители да използват максимално всички функционалности на пакета. Нашите партньори ще внедрят безплатно Office 365, като предоставят услуги като добавяне на потребители, мигриране на данни и настройка на електронна поща от бизнес класа. * Регистрирайте се за програмата и наш партньор ще се свърже с вас.
  Посещения на безплатни бизнес обучения и лекции
  Ние си партнираме с ключови експерти в България, за да ви осигурим специализирани бизнес обучения, на които ще бъдат представени най-добри практики за оптимизиране и подобряване на вашия бизнес (продажби, преговори, ефективна маркетинг кампания, изграждане на пазарна стратегия). Регистрирайте се за програмата и ще ви изпратим повече информация.
  Безплатно обучение за вашите служители
  За да дадем възможност на вас и вашите служители да се възползват максимално от всички функционалности на Office 365 сме предвидили лесни обучения тук: Сценарии за Office 365 Бизнес и Онлайн Обучения
  Безплатно техническо обучение за вашите ИТ специалисти
  В сътрудничество с нашите партньори, ние ще организираме технически обучения за вашия ИТ персонал, за да могат да управляват и администрират успешно Office 365 инфраструктурата в организацията ви. Регистрирайте се за програмата и ще ви изпратим повече информация.
  „Ние се стремим да сме лидери в нашата област и Office 365 ни позволява да намалим инфраструктурата и да съкратим сложността на ИТ поддръжката, което дава възможност да инвестираме в развитието на бизнеса ни.“
  – Месру Кишяф, мениджър иновации, Джебел 96
  Програмата „Модерният бизнес“ предоставя напълно нови възможности за малките и средни предприятия и включва току що издадените приложения на Office 2016 – това означава, че Office 365 е най-пълното и най-сигурно предложение за продуктивност и комуникация в облака, което някога е съществувало и то на предвидима и постоянна месечна цена. Ето някой от най-интересните ни допълнителни предложения:
  Имейл сървър от бизнес класа Exchange. Получавате служебен имейл от висок клас и увеличавате продуктивността, като същевременно поддържате сигурността на организацията си:
  • Радвате се на голяма и надеждна пощенска кутия
  • Имате сигурен достъп от всяко устройство и по всяко време
  • Осигурена защита на поверителните данни
  Корпоративна социална мрежа Yammer е частната социална мрежа на вашата фирма, която помага на вас и вашия екип да сте информирани за всичко. Започвате разговори, работите съвместно по файлове и се организирате около проекти, така че да можете да напредвате по-бързо.
  Онлайн място за съхранение OneDrive. 1 ТБ на човек защитено и надеждно съхранение на данни в облака – за да можете да споделяте сигурно информация с колеги, клиенти и партньори.
  Сайтове за екипно споделяне SharePoint. Перфектният партньор на Office365 за развиващи се организации, който осигурява сигурен начин за съвместна работа.
  Онлайн срещи и видео конференции Skype for business. В основата на страхотните екипи е добрата комуникация. Свързвате своите екипи в реално време и опростявате своята инфраструктура с една платформа в Office 365 за повиквания, конференции, видео и споделяне.
  „Свободата да бъдеш свързан дистанционно с клиенти, партньори и ключови специалисти, да си в състояние да работите едновременно по едни и същи документи, спестява на компанията ценни ресурси, а на служителите дава възможност да управляват времето си и да са максимално продуктивни.“
  – Димитър Иванов, ИТ мениджър, Карлсберг България
  Компаниите, с които избрахме да работим заедно по тази инициатива, са сред най-опитните и дългогодишни партньори на Майкрософт. Можете да се свържете с тях, за да получите детайли за кампанията и подробна консултация.
  Защо бизнес растежът е толкова обвързан с облака?
  Microsoft проведе проучване сред малкия и среден бизнес в Централна и Източна Европа. Близо 80% от компаниите смятат, че облачните решения ще им помогнат да станат по-конкурентоспособни, да достигнат до нови клиенти и да оцелеят в икономическа нестабилност. В България 42% от всички Office 365 услуги се използват от сектора на малките и средни предприятия, като над 80% от компаниите активно използват всички функционалности на пакета.
  Облак с лога на продуктите
  Партньорите ни по тази програма ще предоставят определени услуги по внедряване на Office 365 безплатно. В зависимост от абонаментния план за Office 365 и средата на потребителя, те могат да обхващат една или повече от следните услуги по внедряване:
  • Подготовка на услугата Office 365: обща конфигурация на домейн (Domain Name System (DNS) настройки), подготовка на услугата и подготовка на потребителските профили;
  • Exchange Online: базова конфигурация и подготовка на услугата, и подготовка на потребителските профили;
  • SharePoint Online: базова конфигурация и първоначално изгрaждане на колекции от сайтове, създаване на SharePoint групи за управление на достъпа до сайтове и съдържание, и OneDrive for Business;
  • Skype for Business: базова конфигурация и подготовка на услугата, и подготовка на потребителските профили.

  Фирмите, които могат да се възползват от програмата трябва да отговарят на изискванията за брой служители съгласно определенията на българското законодателство (до 250 служителя), които нямат активен Office 365 абонамент към момента на записване, и решат да поръчат Office 365 по Open programs по един от следните планове между (21.01.2016 и 30.06.2016):

  • Office 365 Business Plans (Business; Business Essentials; Business Premium);
  • Office 365 Enterprise plans (E1, E3, E5);
  • Exchange Online Plan 1 and Exchange Online Plan 2; Office 365 Pro Plus, SharePoint Online standalone plans, SfB Online standalone plans, OneDrive Standalone plans.

  Абонаментната такса на избраният план не е включена в програмата и се дължи от клиента.

  В случай, че клиентите имат необходимост от услуги, извън посочените, те ще им бъдат предоставени при преференциални условия. Нашите партньори ще предоставят по-подробна информация. Можете да намерите различните планове за закупуване на Office 365 за бизнеса ето тук.